- [ a i s y a h . n e t ] -
:: my album :: my guestbook ::

:: sign my guestbook ::

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23
 
#218 - Private entry
Signed on 2006-02-10
 
#217 - Name : Emak Aisyah lagi  
kak Dy, nanti tinggal lah msg private, kasi add rumah n no tefon. Senang kami nak pi visit makbuyung! hehehehe...
Signed on 2006-02-01 IP: 219.92.191.6
 
#216 - Name : Emak Aisyah  
mak n Abah Aisyah busy dengan kerja2 lain.. tak sempat update pun!
Signed on 2006-01-28 IP: 219.95.20.85
 
#215 - Name : Aisyah URL : aesthetic-illusion.org
hey, nama kita sama lah! hahah... kenapa website ni plain sangat? Tambahlah contents byk2 baru best!
Signed on 2006-01-27 IP: 202.190.130.25
 
#214 - Private entry
Signed on 2006-01-27
 
#213 - Name : Kak Dy URL : dhanea.blogspot.com
Mak Aisyah ingat lagi tak kat Kak Dy, dah besar Aisyah tentu becok mulut bercakap. Anak kak dy yg sebaya Aisyah , Hisham tu becok tapi pelat.

Bila Aisyah nak dapat adik plak nih. Hisham tak lama lagi dapat adik Insya Allah hujung bulan 6.
Comment :
ingat! ingat! memang dok wonder apa add blog baru since dah tutup rindu.. tak boleh anonymous comment eh dhanea.. kita takde blogger id. Aisyah blom lagi la, tengok la, 2 minggu lagi kita test lagi :) early last yr ada gak try, tapi takde rezeki, so, rileks2 dulu, baru je berusaha gigih balik ni :)
Tahniah.. dah masuk 3 bulan dah ye.. kalau kita conceive this month pun, oct due, tak tahulah ada rezeki ke tak, nanti kita announce kat sini :)
Signed on 2006-01-25 IP: 202.75.44.18
 
#212 - Private entry
Signed on 2006-01-12
 
#211 - Name : MokNik  
dengar citer aisyah kemut ngan akila... ish2..
Comment :
mana ada.. she just ignored her existence for the time being. Tunggu Aqila besar sket, mesti ok! :p
Signed on 2005-11-21 IP: 83.71.9.37
 
#210 - Name : Auntie Emmaaaa  
Cantiknya gambar ecah dari sisi tu....
Comment :
Encik fotografer kata tenkiu. susah nak ambik gambar dia tak posing sbb kalau nampak kamera mmg dia posing
Signed on 2005-11-13 IP: 202.188.127.61
 
#209 - Name : Cik ngah  
aauuuummmmmmm...........................
Comment :
ahahah.. secret code tu!
secret code no 2 -> senyum.. :P
no 3 -> malas nak layan
:P~
Signed on 2005-11-09 IP: 210.186.202.88

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23

- maintained by my mother - design by my father -
- my current browser is iexplorer 6 -