- [ a i s y a h . n e t ] -
:: my album :: my guestbook ::

:: sign my guestbook ::

First  PreviousPage : 21 22 23 24 Next  Last
Number of pages : 24
 
#31 - Name : Aunti Ema  
Hi Aisyah... Moga jadi anak yang soleh...
Hmm, mata macam mak, rambut macam mak, kuat makan macam mama dia tak??
Signed on 2003-06-10 IP: 202.188.127.61
 
#30 - Private entry
Signed on 2003-05-20
 
#29 - Name : Auntie Nectar URL : pelangi.diaryland.com
Amboi Mak Aisyah dalam pantang pun pergi berjalan-jalan.
Signed on 2003-05-19 IP: 161.142.112.5
 
#28 - Name : Cik NGah (mawarr)  
heks..heks...cian mak long...tu aaaa x nak balik thn ni....thn depan, for sure aisyah dah besar, bleh dah main2 ngan anak2 mak long yg nakal-nakal tu...hehe....
Cik Ngah dah puas dah cium & peluk aisyah....Maklong cium gambo je lah....peluk gambo bleh ke?...hmmm...bleh gak kot....ntah...
Signed on 2003-05-18 IP: 203.106.169.125
 
#27 - Name : mak long(jordan)  
foto aisyaah paling come masa pakai baju kuning! mak long boleh tgk foto je, nak jumpa aisyah maybe tahun depan, masa tu aisyah dah kenai orang, mak, ayah long, abang2, haqqi, wifaq n munqiz maybe tak familiar bagi aisyah. apa pun moga aisyah sihat dalam limpahan kasih sayang mummy n daddy.
Signed on 2003-05-14 IP: 212.118.14.10
 
#26 - Private entry
Signed on 2003-05-13
 
#25 - Private entry
Signed on 2003-05-12
 
#24 - Name : joel  
nani, comel la, satu hari nanti, saya kira saya juga akan ada makhluk macam ni! sempurna lah hidup kelak! amin!
Signed on 2003-05-12 IP: 203.115.212.147
 
#23 - Name : Shad & mommy  
Nani.. Congrats! Aisyah is such a babe! Tak sabar Shad nak jumpa... Hope you're coping well with your new role as a working mom. Take care!



Signed on 2003-05-02 IP: 210.195.188.8
 
#22 - Private entry
Signed on 2003-04-26

First  PreviousPage : 21 22 23 24 Next  Last
Number of pages : 24

- maintained by my mother - design by my father -
- my current browser is iexplorer 6 -