- [ a i s y a h . n e t ] -
:: my album :: my guestbook ::

:: sign my guestbook ::

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23
 
#198 - Private entry
Signed on 2005-07-14
 
#197 - Name : Auntie emmmmaaa  
wokeh, nanti ari sabtu boleh menyinggah.. wahhh.. byk ke ecah mkn coklat . suka gambar sidney at nite kat blog emak ecah tu..
Comment :
boleh, nanti calling calling dulu yek :))
Signed on 2005-07-12 IP: 202.188.127.61
 
#196 - Name : CiK NGaH URL : mawarr.fotopages.com
best nyerr aisyah posing kat sydney....
Lain kali kalau pi oversea lagi...ajak CiK NGaH gak.....
hehe......
Comment :
hahaha.. tiket makan minum tanggung sendri yek..
tapi, ntah bila lg peluang tu ntah..
Signed on 2005-07-10 IP: 203.106.209.16
 
#195 - Name : Cik NGaH  
baru beberapa hari aisyah g sydey dah rasa mcm berbulan-bulan....
Don't worry....CiK NGaH jaga aisyah.net ni........
jgn lupa souvenior nyer....yihaaaa.....
Comment :
TQ CiK Ngaahh.. nak claim apa-apa, sila mai amik sendiri kat rumah. Tengah (agak) bersepah-sepah.. kemas sikit-sikit.. Mak & Aisyah allergik habuk2 berterbangan...
Signed on 2005-06-30 IP: 203.106.169.71
 
#194 - Name : Auntie Ema  
Ecah, sori aritu tak dpt bagi coz dah terbagi colleague kat cygal pulak. tapi ada simpan kat umah..
Gambar katil pengantin aduhhhh memanggggggg sahhhhhh bakat posing nie... fotogenik gitu..
Comment :
Aunty Ema, mak kate, kalau nak souvenir(s), datang la rumah... :)
Signed on 2005-06-23 IP: 202.188.127.61
 
#193 - Name : Cik NGaH  
pegi sydney nanti jgn lupa beli hadiah special utk Cik NGaH....
Comment :
Hadiah belated besday ke hadiah apa? :P
Signed on 2005-06-21 IP: 210.187.246.4
 
#192 - Name : Auntie ana  
kekekekekeekeke..lawak aisyahhh..siap silang kaki tu!!!
Comment :
kan dah kata, Aisyah terer bergaya, kalah Mak dia :))
Signed on 2005-06-20 IP: 202.188.127.61
 
#191 - Name : Emak Aisyah yg anggun  
Wahaha.. kalah pengantin anak Mak bergaya...
Abah le ni, Aisyah dlm perut lg dah train jadik model
Signed on 2005-06-20 IP: 202.188.127.61
 
#190 - Name : Rizal URL : www.rizal.allhere.com
Salam kenal je
Comment :
Salam to you, too
Signed on 2005-06-20 IP: 222.124.77.141
 
#189 - Name : Auntie Ema  
Auntie ema baru balik umrah.. ada bawak coklat kurma utk ecahhh.. (eerrr ke emak ???).. wahh, dah pandai mekap yekkkk... hehehe..
Comment :
nak nak naakkk!! hehe..
Mak kata : Thanks for the brunch.. sori kena hurry up smlm, byk kejaa! wargghhh!!
(nanti la kita gi rumah, nak tasbih kalau ada extra)
Signed on 2005-06-20 IP: 202.188.127.61

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23

- maintained by my mother - design by my father -
- my current browser is iexplorer 6 -