- [ a i s y a h . n e t ] -
:: my album :: my guestbook ::

:: sign my guestbook ::

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23
 
#190 - Name : Rizal URL : www.rizal.allhere.com
Salam kenal je
Comment :
Salam to you, too
Signed on 2005-06-20 IP: 222.124.77.141
 
#189 - Name : Auntie Ema  
Auntie ema baru balik umrah.. ada bawak coklat kurma utk ecahhh.. (eerrr ke emak ???).. wahh, dah pandai mekap yekkkk... hehehe..
Comment :
nak nak naakkk!! hehe..
Mak kata : Thanks for the brunch.. sori kena hurry up smlm, byk kejaa! wargghhh!!
(nanti la kita gi rumah, nak tasbih kalau ada extra)
Signed on 2005-06-20 IP: 202.188.127.61
 
#188 - Private entry
Signed on 2005-06-01
 
#187 - Name : MokNik  
huhuhu...moknik homesick!!! nak balik!!!
Comment :
Alamakkkk... mok nik butuk nak balikkk
Signed on 2005-05-27 IP: 159.134.75.25
 
#186 - Name : hamba allah  
ade msn tak?? terer sih bwat bende2 camnieh... umo bape?? bley kenalan??
Comment :
takder, she's not old enuff to play with any messanger services.
Signed on 2005-05-25 IP: 219.93.174.109
 
#185 - Private entry
Signed on 2005-05-20
 
#184 - Name : orang kaya URL : blogshares.com/?referer=26916
tudiaa kokok !! =))
Comment :
Mak kata : tu flower lah Aisyah.. floooweerrrrr.... + daun + ranting + plastik pembalut + pasu beli kat Johor + almari beli kat blkg Summit + err... apa wish list kali ni yeks :D

Hari ni kokok dah layu.. nak kena buang kot.. amik bunga dia jek lah :P
Signed on 2005-05-10 IP: 193.49.30.34
 
#183 - Name : Aunty ana  
Happy Birthday Ecah!!! Be a goooood girl. Mintak kat mak adik, boleh ada kawan main :P.
Comment :
Aisyah nak adik?? Hmmphhss.. ke Aunty yg nak 'anak sedara' baru :)
Signed on 2005-04-12 IP: 202.188.127.61
 
#182 - Name : uncle URL : succinctement.blogspot.com/
terimalah hadiah serangkap pantun semperna ur bday aisyah:

Hayon Pak Denok,
Pak Denok Kola Prelih,
Hidup tak sronok,
Nak mnikah tak bolih!!

harharhar =))
Comment :
Aisyah nak kado la tonton, bukan pantun lama :P
Signed on 2005-04-07 IP: 84.98.251.214
 
#181 - Name : moa encore URL : succinctement.blogspot.com/
hehehe.. lawak la kreko ni, pasai mata aisyah besar tu ;))
Comment :
wahahah.. bior le dia ikut mcm sapa pun.. asal membesar jadi anak solehah.. Amiinnnn :))
Aisyah : nak test sign GB sendiri la tonton Azrin :P
Signed on 2005-03-15 IP: 84.98.251.198

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23

- maintained by my mother - design by my father -
- my current browser is iexplorer 6 -