- [ a i s y a h . n e t ] -
:: my album :: my guestbook ::

:: sign my guestbook ::

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23
 
#188 - Private entry
Signed on 2005-06-01
 
#187 - Name : MokNik  
huhuhu...moknik homesick!!! nak balik!!!
Comment :
Alamakkkk... mok nik butuk nak balikkk
Signed on 2005-05-27 IP: 159.134.75.25
 
#186 - Name : hamba allah  
ade msn tak?? terer sih bwat bende2 camnieh... umo bape?? bley kenalan??
Comment :
takder, she's not old enuff to play with any messanger services.
Signed on 2005-05-25 IP: 219.93.174.109
 
#185 - Private entry
Signed on 2005-05-20
 
#184 - Name : orang kaya URL : blogshares.com/?referer=26916
tudiaa kokok !! =))
Comment :
Mak kata : tu flower lah Aisyah.. floooweerrrrr.... + daun + ranting + plastik pembalut + pasu beli kat Johor + almari beli kat blkg Summit + err... apa wish list kali ni yeks :D

Hari ni kokok dah layu.. nak kena buang kot.. amik bunga dia jek lah :P
Signed on 2005-05-10 IP: 193.49.30.34
 
#183 - Name : Aunty ana  
Happy Birthday Ecah!!! Be a goooood girl. Mintak kat mak adik, boleh ada kawan main :P.
Comment :
Aisyah nak adik?? Hmmphhss.. ke Aunty yg nak 'anak sedara' baru :)
Signed on 2005-04-12 IP: 202.188.127.61
 
#182 - Name : uncle URL : succinctement.blogspot.com/
terimalah hadiah serangkap pantun semperna ur bday aisyah:

Hayon Pak Denok,
Pak Denok Kola Prelih,
Hidup tak sronok,
Nak mnikah tak bolih!!

harharhar =))
Comment :
Aisyah nak kado la tonton, bukan pantun lama :P
Signed on 2005-04-07 IP: 84.98.251.214
 
#181 - Name : moa encore URL : succinctement.blogspot.com/
hehehe.. lawak la kreko ni, pasai mata aisyah besar tu ;))
Comment :
wahahah.. bior le dia ikut mcm sapa pun.. asal membesar jadi anak solehah.. Amiinnnn :))
Aisyah : nak test sign GB sendiri la tonton Azrin :P
Signed on 2005-03-15 IP: 84.98.251.198
 
#180 - Private entry
Signed on 2005-02-27
 
#179 - Name : Amy  
hehehe....comey la si aisyah nih. esp kat gambar lam swimming pool tu. fuiyoo...bleh jd model baju renang kanak2...hihihi...heran ek, kenapa bdk kecik suka angkat tefon...dulu amy pun ada gambar tgh telefon...style kot ek
Signed on 2005-02-27 IP: 213.44.63.9

First  PreviousPage : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next  Last
Number of pages : 23

- maintained by my mother - design by my father -
- my current browser is iexplorer 6 -